• Uutuus
RIBERA valurauta
search
  • RIBERA valurauta
  • RIBERA valurauta
  • RIBERA valurauta
  • RIBERA valurauta
  • RIBERA valurauta

RIBERA

valurauta, musta 400x400x160 mm Tilaustuote

7170
858,42 € (684,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Ribera

Valurauta-allas ei ole vain käytännöllinen elementti kylpyhuoneessa, vaan myös huomiota herättävä koriste-elementti. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja pinta antavat koko kylpyhuoneelle omanlaisensa upean ilmeen. Rouhea pinta korostaa sen perinteistä tunnelmaa ja allas sopii täydellisesti erilaisiin kylpyhuoneisiin. Tason päälle asennettava...

Tuote-esittely

Ribera

Valurauta-allas ei ole vain käytännöllinen elementti kylpyhuoneessa, vaan myös huomiota herättävä koriste-elementti. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja pinta antavat koko kylpyhuoneelle omanlaisensa upean ilmeen. Rouhea pinta korostaa sen perinteistä tunnelmaa ja allas sopii täydellisesti erilaisiin kylpyhuoneisiin. Tason päälle asennettava allas on saatavana pyöreän ja ovaalin muotoisena. Pesuallas on valmistettu ekologisesta ja kierrätettävästä valuraudasta. Tuote toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa. Allasmallissa ei ole ylivuotosuojaa. 

Valurauta altaan huolto 

Valurauta-allas on suositeltavaa puhdistaa päivittäin pehmeällä liinalla, joka on kostutettu kädenlämpöisellä vedellä ja neutraalilla saippualla. Täydellisen viimeistelyn saavuttamiseksi paras vaihtoehto on kuivata allas pehmeällä, kuivalla liinalla jokaisen käytön jälkeen. Tämä auttaa säilyttämään altaan luonnollisen kiillon. Valurautaiset pesualtaat ovat ruosteenkestäviä ja vesitiiviitä. Silti on tärkeää välttää veden makaamista altaassa pitääkseen allas täydellisessä kunnossa. 

Toimitussisältö

- allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Altaan leveys 400 mm
Toimitussisältö - allas
kg CO2e 4.38
Altaan kiinnitystapa Malja-allas
Paino kg (ilman pakkausta) 8.5
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot