• Uutuus
BAYONA valkoinen
search
  • BAYONA valkoinen

BAYONA

posliini valkoinen Tilattavissa

8180
186,00 € (150,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Bayona

Kylpyhuonesisustuksessa malja-allas korostaa kylpyhuonetilojen ylellisyyttä ja luo pehmeää tunnelmaa kovien pintojen keskelle. Posliininen malja-allas, joka sopii kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen, voi ilmentää ulkonäöllään joko herkkää keveyttä tai tummaa jykevyyttä. Altaan voi valita sen muodon tai värin perusteella täydentämään...

Tuote-esittely

Bayona

Kylpyhuonesisustuksessa malja-allas korostaa kylpyhuonetilojen ylellisyyttä ja luo pehmeää tunnelmaa kovien pintojen keskelle. Posliininen malja-allas, joka sopii kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen, voi ilmentää ulkonäöllään joko herkkää keveyttä tai tummaa jykevyyttä. Altaan voi valita sen muodon tai värin perusteella täydentämään tilaa tai tuomaan siihen kiehtovaa modernia vivahtetta. Altaan muoto ja väri tuovat aina tilaan persoonallisuutta ja lisäävät visuaalista kiinnostavuutta.

Valikoimassamme on erilaisia malja-altaita eri kokoja ja värejä, jotka sopivat erilaisiin tiloihin. Malja-allasvalikoimassa on saatavilla eri muotoisia malleja, jotka asennetaan tason päälle tai seinään. Altaissa on olemassa reikä hanaa varten, mutta ei ylivuotoa.

Malja-allas on aina tyylikäs ja käytännöllinen valinta, joka lisää tilan ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. Valikoimastamme voit valita pesualtaita useissa eri väreistä: kaunis kiiltävä valkoinen, trendikäs mattavalkoinen, pehmeä luonnonvalkoinen tai tyylikäs musta.

Huom! Tuote toimitetaan ilman pohjaventtiiliä ja vesilukkoa. Huomioithan, että allasmallissa ei ole ylivuotosuojaa.

Toimitussisältö

- allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 9.0
Altaan kiinnitystapa Malja-allas
Kylpyhuonealtaan väri valkoinen
Allasmateriaali posliini
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot