• Uutuus
VILLAREAL valkoinen
search
  • VILLAREAL valkoinen
  • VILLAREAL valkoinen
  • VILLAREAL valkoinen

VILLAREAL

posliini valkoinen Varastossa

8163
224,44 € (181,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Villareal

Malja-allas on elegantti allaselementti kylpyhuonetiloihin. Sen muoto lisää kylpylätunnelmaa ja tuo pehmeyttä kovien pintojen rinnalle. Altaan pyöreä tai suorakaiteen muotoinen muoto antaa tilalle persoonallisuutta ja hienostunutta tunnelmaa. Malja-altaan muodolla tai värillä voidaan myös halutessa korostaa tilan ilmettä esim....

Tuote-esittely

Villareal

Malja-allas on elegantti allaselementti kylpyhuonetiloihin. Sen muoto lisää kylpylätunnelmaa ja tuo pehmeyttä kovien pintojen rinnalle. Altaan pyöreä tai suorakaiteen muotoinen muoto antaa tilalle persoonallisuutta ja hienostunutta tunnelmaa. Malja-altaan muodolla tai värillä voidaan myös halutessa korostaa tilan ilmettä esim. tuomalla pehmeää sävyä kylmien rinnalle tai korostaa jo olemassa olevaa vaaleaa ilmettä tummalla elementillä tai lisätä tilan modernia vivahdetta.


Maljan mallinen pesuallas erottuu perinteisestä allastarjonnasta sen syvyyden ja muotonsa ansiosta. Malja-allas asennetaan työtason päälle ja hana voidaan asentaa joko altaan viereen tai sen taakse. Altaan avulla voidaan luoda vaikutelma ylellisyydestä ja hienostuneisuudesta. Lisäksi malja-altaan sijoittaminen kylpyhuoneeseen säästää tilaa ja on helppo pitää puhtaana.



Kylpyhuoneallasmallistossa on laaja valikoima eri kokoisia altaita erilaisiin tasosyvyyksiin. Pienimmät malja-altaat ovat halkaisijaltaan 23 cm ja mahtuvat hyvin kompaktiin kylpyhuoneeseen. Useimmissa malleissa on myös saatavilla kirkkaan valkoisen lisäksi, mattavalkoinen, luonnonvalkoinen sekä musta värivaihtoehto.



Malja-allas on tyylikäs ja toiminnallinen valinta, joka nostaa kylpyhuoneen sisustuksen uudelle tasolle.

Toimitussisältö

- allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 6.6
Altaan kiinnitystapa Malja-allas
Kylpyhuonealtaan väri valkoinen
Allas sisältää ylivuodon Kyllä
Allasmateriaali posliini
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot