• Uutuus
CIRCUS CRU beige
search
  • CIRCUS CRU beige
  • CIRCUS CRU beige
  • CIRCUS CRU beige
  • CIRCUS CRU beige
  • CIRCUS CRU beige

CIRCUS CRU

posliini beige Varastossa

8156
345,96 € (279,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Circus Cru

Malja-allas on elegantti lisäys kylpyhuonetiloihin. Sen muoto korostaa kylpylätunnelmaa ja lisää pehmeyttä kovien pintojen keskelle. Olipa malja-allas sitten pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, se tuo tilaan persoonallisuutta ja hienostuneisuutta. Malja-altaan muoto tai väri voidaan myös käyttää korostamaan tilan sisustusta,...

Tuote-esittely

Circus Cru

Malja-allas on elegantti lisäys kylpyhuonetiloihin. Sen muoto korostaa kylpylätunnelmaa ja lisää pehmeyttä kovien pintojen keskelle. Olipa malja-allas sitten pyöreä tai suorakaiteen muotoinen, se tuo tilaan persoonallisuutta ja hienostuneisuutta. Malja-altaan muoto tai väri voidaan myös käyttää korostamaan tilan sisustusta, esimerkiksi tuomalla pehmeitä sävyjä kontrastiksi kylmille elementeille tai lisäämällä tummempi elementti täydentämään olemassa olevia vaaleita sävyjä tai tuomalla moderni kosketus.


Allas luo vaikutelman ylellisyydestä ja hienostuneisuudesta. Valikoimassamme on erilaisia malja-altaita, jotka voidaan asentaa joko työtason päälle tai seinään. Altaissa on valmiina hana-aukko.



Kylpyhuoneen allasmallistossa on laaja valikoima eri kokoisia altaita, jotka sopivat erilaisiin tasosyvyyksiin. Useimmissa malleissa on saatavilla puhteen kiiltävän valkoisen lisäksi myös mattavalkoinen, luonnonvalkoinen ja musta väri. Malja-allas on tyylikäs ja toiminnallinen valinta, joka nostaa kylpyhuoneen sisustuksen uudelle tasolle.

Toimitussisältö

- allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 9.0
Altaan kiinnitystapa Malja-allas
Kylpyhuonealtaan väri beige
Allas sisältää ylivuodon Kyllä
Allasmateriaali posliini
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot