• Uutuus
DETROIT PARED musta rst
search
  • DETROIT PARED musta rst
  • DETROIT PARED musta rst

DETROIT PARED

PVD - ruostumaton teräs musta rst Tilattavissa

7165
2 331,20 € (1 880,00 € ALV 0%)
Sisältää alv:n

Metalli on tyylikäs ja näyttävä allasmateriaali kylpyhuonetiloihin. Sen kiiltävä pinta lisää hohdetta usein arkiseen kylpyhuonetilaan.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut PVD-pinnoitteiset pesualtaat on saatavilla kolmessa eri värissä: ajaton rst, tyylikäs musta rst ja elegantti kulta. Altaiden muotokielet ovat linjakkaan...

Tuote-esittely

Metalli on tyylikäs ja näyttävä allasmateriaali kylpyhuonetiloihin. Sen kiiltävä pinta lisää hohdetta usein arkiseen kylpyhuonetilaan.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut PVD-pinnoitteiset pesualtaat on saatavilla kolmessa eri värissä: ajaton rst, tyylikäs musta rst ja elegantti kulta. Altaiden muotokielet ovat linjakkaan symmetriset. Detroit-pesuallassarjassa on valittavissa pyöreä ja neliskanttinen tason päälle asennettava allasmalli sekä seinään kiinnitettävä pyöreä allasmalli. Kaikki mallit sopivat hyvin käytettäväksi kodin kylpyhuoneisiin tai julkisiin tiloihin.

Päivittäiseen pesualtaan puhdistukseen suosittelemme pehmeän liinan, lämpimän veden ja neutraalin, hankaamattoman saippuan käyttöä. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi paras vaihtoehto on kuivata allas pehmeällä, kuivalla liinalla jokaisen käytön jälkeen. Tämä auttaa säilyttämään altaan luonnollisen kiillon ja estää kallkkitahrojen kiinnittymisen altaan pintaan.

Allas sisältää yhdenvärisen pop-up pohjaventtiilin ja putkiston.

Toimitussisältö

- allas

Mittakuvat ja tekniset tiedot

Paino kg (ilman pakkausta) 8.0
Altaan kiinnitystapa Seinäkiinnitys
Kylpyhuonealtaan väri musta
Allasmateriaali PVD - ruostumaton teräs
Takuu kk 24

Varaosat

Ladattavat tiedostot